KNOCK OUT

Muay thai with love er stolte af at kunne smide vores første KNOCK OUT weekend i luften! K.O. weekend betyder 3 dage med mange timers sparring!

Vi starter fredag d. 3 sep. klokken 17 til 19 hvor vi kører let teknisk sparring uden udstyr, og det forgår i ørestad- hvor vi mødes ved netto på ørestadsboulevard og alt efter vejret træner vi enten indendørs eller udendørs.

Lørdag mødes vi i krav magas lokaler i valbyhallen (billede neden for) klokken 11;30 til 13:30 hvor vi for udstyr på og skruer lidt op. der er hjelme med visir i klubben så der er mulighed for osse at lege med albuer. søndag er vi ude i 3 timer, fra kl. 13;30 til 16:30. der vil vi finpudse en masse teknisk, og der vil være min. 1 ekstra virkelig dygtig træner på til at hjælpe den enkelte kriger med at bliver endu bedre i sin sparring. også skruer vi iøvrigt op på max!!

Der er plads til 12. krigere og det koster 900,- kr. at være med. tagger en masse i håb om at nå ud til så mange forskellige så muligt så vi kan få sparret på kryds og tværs. er det et problem så fjern blot tag, og ellers del gerne mit opslag eller tag en ven der kunne være frisk.

Tilmeld dig via sms 25545464, kontaktside eller på mail: kontakt@muaythaiwithlove.dk.

Vi glæder os til at se dig 😁
Team // Muay Thai – With Love